26 Ekim 2014 Pazar

Sarımsaklı Kabak Kavurma Tarifi

Sarımsaklı Kabak Kavurma Tarifi
Malzemeler :

  • 2 adet kabak
  • 1 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 fiske tuz
  • 1 tutam dereotu
Yapılışı : 

Kabaklar yıkanıp, kabukları soyulmadan irice rendelenip,fazla suyu sıkalım. Büyük teflon bir tavaya zeytinyağı konup,rendelenmiş kabak ve kıyılmış sarımsaklar atılıp, gevşemeye başlayınca küp doğranmış domates ve tuz ilave edelim. Bir kaç dakika daha kavurduktan sonra kıyılmış dereotu ekleyip, ateşten alalım. Şimdi de servis edelim. Afiyet olsun.

1 yorum:

  1. Keyifle yapılabilecek ve lezzetli bir tarife benziyor. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil

KADİR USTA YEMEK TARİFLERİ © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org