6 Ekim 2014 Pazartesi

Börülce Piyazı Tarifi

Börülce Piyazı Tarifi
Malzemeler :   

  • 2 su bardağı börülce
  • 5 taze soğan
  • 4 domates
  • 1 kıvırcık marul
  • 2~3 dal maydanoz
  • Zeytinyağı
  • 1 limon
  • Tuz
Yapılışı :

Börülceyi bir gece önceden suda bekletip, suyunu değiştirip yumuşayana kadar haşlayıp, suyunu süzelim. Küçük kesilmiş domates, kıyılmış taze soğan, maydanoz ve kıvırcık marul yapraklarını ekleyip, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu ekleyip harmanlayalım. Börülce piyazı artık hazır. Servise sunabilirsiniz. Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

KADİR USTA YEMEK TARİFLERİ © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org