2 Mayıs 2015 Cumartesi

Düğün Kızartması Tarifi

Düğün Kızartması Tarifi
Malzemeler :

  • 1 kg. koyun eti incik tarafından
  • 3 Çorba kaşığı sadeyağ
  • 3 Adet soğan
  • 2 su bardağı yoğurt
  • Tuz
Yapılışı :

Koyun eti iri parçalar halinde yarım haşlayalım. Etler süzgeçe çıkartalım. Suyu süzülmüş yoğurda bulayalım. Daha sonra teryağında kızartalım. Ayrı bir tencerede yağ ve ince ince doğranmış 3 kuru soğan kızartılıp, üstüne; Et, tarçın, ve haşlama suyu ilave edilerek pişiririz Afiyet olsun..


0 yorum:

Yorum Gönder

KADİR USTA YEMEK TARİFLERİ © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org