24 Ekim 2014 Cuma

Hindili Kremalı Makarna Tarifi

Hindili Kremalı Makarna Tarifi
Hindili Kremalı Makarna Tarifi
Malzemeler :

  • 1 paket makarna
  • 1 soğan
  • Tuz, karabiber
  • 150 gr kızarmış hindi göğsü
  • 1 çorba kaşığı sıvıyağ
  • 3 yumurta
  • 1 bardak garnitür (Bezelye,havuç)
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket krema
  • 2 bardak rende kaşar peyniri
  • 1 bardak sıvıyağ

Yapılışı :

Makarnayı haşlayıp, fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtalım. Soğanı küçük küpler halinde doğrayıp, kavuralım. Garnitürü ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırıp kısa bir süre daha kavuralım. Kızarmış hindi göğsünü küpler halinde doğrayalım. Yumurtaları krema , sütle karıştırıp, peynirin yarısını ekleyip tuz ve karabiber ekelim. Tepsiyi yağlayıp, makarna, garnitür ve hindi küplerini tepside karıştıralım. Krema karışımını üstüne dökelim. Kalan peyniri üzerine serpip 30 dakika kadar pişirelim. Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

KADİR USTA YEMEK TARİFLERİ © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org