8 Mart 2015 Pazar

Biberli Karides Tarifi

Biberli Karides Tarifi
Biberli Karides Tarifi
Malzemeler :

  • 1 Adet kırmızı salçalık (paprika) biber
  • 1 Kg iri karides
  • 2 Çorba kaşığı limon suyu
  • 2 Adet yeşil soğan
  • 2 Çorba kaşığı tereyağ
  • 3-4 yaprak taze fesleğen (isteğe bağlı)
Yapılışı :

Karidesleri tuzlu kaynar suda 6-7 dk haşlayıp,kabuklarını soyalım.
Biberi ince ince şerit şeklinde doğrayıp, tavada tereyağını eritelim.
Doğranmış tüm malzemeleri tavaya koyup, karıştırarak 8-10 dk yüksek ateşte pişirelim.
Sıcak olarak servis yapalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

KADİR USTA YEMEK TARİFLERİ © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org